Alkmaarse Band Van Huys Uit komt met kleinschalige (zit)concerten in Podium Victorie

Podium Victorie organiseert vanaf 1 juni kleinschalige (zit)concerten voor publiek en biedt daarmee een podium aan Nederlandse artiesten. De Alkmaarse Band Van Huys Uit zal op vrijdag 26 juni 2 shows doen in de grote zaal voor 30 personen per show.

Sterke meezingers, frisse popballads en vooral een hechte vriendschap vormen de basis van de Nederpop band Van Huys Uit. Begin 2011 vonden de vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander het tijd om iets te doen met hun voorliefde voor het Nederlandse repertoire. Zo werd Van Huys Uit geboren.

Dat de band zo’n succes zou gaan worden, hadden de jongens niet durven dromen. Met een grote vaste groep volgers en dagelijkse airplay op de landelijke radio, weet Van Huys Uit zich goed op kaart te zetten.

In 2015 is Van Huys Uit genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Doorbraak van het Jaar’. Het grote publiek zal de band kennen van hun bewerking op Ed Sheeran’s ‘Thinking Out Loud’ dat ze live hebben gespeeld bij Radio 538 en sindsdien voor flink wat aandacht heeft gezorgd. Uiteindelijk hebben ze deze single genaamd ‘Dit Moet Wel Liefde Zijn’ met toestemming van Ed Sheeran uitgebracht onder hun eigen label.

In 2016 en 2017 is Van Huys Uit wederom genomineerd voor een 100% NL Award. Dit keer in de categorie ‘Band van het Jaar’.

Meer info over het evenement? Klik hier

Misschien heb je het al gehoord?! WE GAAN WEER DE BUHNE OP!! 🎉😁Aanstaande vrijdag 26 Juni mogen wij 2(!) shows verzorgen bij Podium Victorie in Alkmaar. Hier brengen wij uiteraard onze bekendste liedjes in een semi-akoestisch stijltje, maar willen we jullie ook graag wat nieuwe songs laten horen.Een exclusief optreden, voor een exclusief gezelschap. 2 shows voor maximaal 30 personen.Wil je hier graag bij zijn? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen 😎🥳😉Volg snel de link naar het evenement: Van Huys Uit – Eerste Show – Victorie AlkmaarVan Huys Uit – Tweede Show – Victorie AlkmaarBestel je kaarten snel, want al gaan ze redelijk hard, het is nog niet helemaal uitverkocht!! Hopelijk zien we jullie vrijdag, want man man man wat hebben we er weer zin in 😁

Geplaatst door Van Huys Uit op Zondag 21 juni 2020