Papaver speelt een belangrijke hoofdrol

Daar is hij weer de goede, reeds op leeftijd zijnde Sint. Een jaarlijks terugkerend fenomeen waar vooral de jonge generatie met smart naar uitkijkt. De oudere generatie verandert van rol op het moment dat de Sint voet aan wal zet.

De ouders relativeren het enthousiasme, de grootouders romantiseren en de kinderloze verzilveren een restaurant bon. In deze theatervoorstelling experimenteert Papaver met rollen. Een mens vervult in het dagelijks leven verschillende rollen. Rollen waartussen geschakeld wordt in verschillende situaties.

Niet de persoon verandert maar wel de positie en de verhoudingen ten opzichte van de wereld om de persoon. Zo kunnen we op een familiereünie binnen korte tijd moeten schakelen tussen de rol van moeder, de rol van dochter, naar de rol van liefhebbende tante. Improvisatietheater is bij uitstek geschikt om te experimenteren met verschillende rollen. Papaver zoekt – uiteraard samen met jou – naar de verschillende rollen die een mens vervult.

Aan de hand van alledaagse contacten pluizen wij deze uit. Help je ons bij deze zoektocht en voorzie je ons van input? Kom dan op 16 november naar theaterzaal Artiance. Wij gaan graag met jou het avontuur aan. Zien we je daar? Papaver improvisatietheater Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietoneel. Vooraf ligt niets vast.

De voorstelling ontstaat ter plekke op basis van suggesties van het publieke. Papaver speelt voorstellingen door heel het land, maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien. Aanvang: zaterdag 16 november 2019, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30) locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar Kaarten: € 8.50.

Meer informatie: https://www.papaver.info/papaver-speelt-een-hoofdrol/? utm_source=pers&utm_medium=website&utm_campaign=hoofdrol 3