Sportieve ochtend voor de kleinste inwoners van Heiloo

Dinsdag 18 februari organiseren de buurtsportcoaches van Heiloo van 10.00 tot 12.00 uur een Dreumesochtend in Sporthal de ‘t Vennewater in Heiloo. Voor € 4,- kunnen kinderen van 1 tot en met 5 jaar sámen met hun (groot)ouderof belegeider twee uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken op diverse luchtkussens. Toegang tot het evenement bedraagt € 4,- per kind.

Tijdens de dreumesochtend kunnen de kleinste kids zich uitleven met diverse beweegactiviteiten, ook voor hen is het immers leuk én gezond om lekker in beweging te komen. Er wordt een waar fietsparcours uitgezet waar zij hun behendigheid op de loopfiets in de praktijk kunnen brengen, je mag hiervoor ook je eigen loopfiets meebrengen. Voor de allerkleinste peutertjes is een aparte hoek ingericht waar zij lekker hun gang kunnen gaan.

Om 10.00 uur gaan de deuren van de sporthal open. Vooraf reserveren is niet nodig, u betaalt ter plaatse € 4,- per dreumes (inclusief 1 begeleider). Voor BSO’s en groepen hanteren wij een aangepast toegangstarief, u kunt hiervoor contact opnemen met de buurtsportcoach via k.groen@alkmaarsport.nl of 06-14418495.