Werkzaamheden Kruissloot in Sint Pancras en Alkmaar

Vanwege werkzaamheden is de Kruissloot in Sint Pancras en Alkmaar, tussen de rotonde Multatulilaan/De Keesman/Laan van Bergama en de Gedempte Veert, van woensdag 6 mei tot en met vrijdag 26 juni afgesloten voor autoverkeer. De werkzaamheden zullen in drie fasen (1a, 1b en 2) worden uitgevoerd. Hieronder lees je alle informatie.

๐—™๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐Ÿญ๐—ฎ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐—ฏ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐˜/๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ: de Kruissloot in Sint Pancras en Alkmaar, tussen de tussen de rotonde Multatulilaan/De Keesman/Laan van Bergama en het Kossenland, is afgesloten voor autoverkeer. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van asfalt in de rijbaan en het vervangen van de tegels door asfalt in de fietspaden. ๐™Š๐™ข๐™ก๐™š๐™ž๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ: het autoverkeer wordt omgeleid via Gedempte Veert, De Helling, de N245 en De Keesman en vice versa. Het fietsverkeer wordt in fase 1a omgeleid via het noordzijde gelegen fietspad en in fase 1b omgeleid via het zuidzijde gelegen fietspad. De omleidingsroute wordt op borden aangegeven.

๐—™๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐˜/๐—บ ๐Ÿฎ๐Ÿฒ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ: de kruising Kruissloot/Gedempte Veert/Kossenland in Sint Pancras is afgesloten voor autoverkeer. De werkzaamheden bestaat uit het aanbrengen van een nieuwe deklaag op de kruising. ๐™Š๐™ข๐™ก๐™š๐™ž๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ: het autoverkeer wordt omgeleid via de Bovenweg, Spanjaardsdam, Nauertogt, de N245, De Nollen en de Herenweg en vice versa. Tijdens de werkzaamheden zal de spitspaal in de Herenweg tijdens de spits omlaag blijven. Het fietsverkeer wordt om de kruising heengeleid door middel van rijplaten. De omleidingsroute wordt op borden aangegeven.