Wonderlicht neemt je mee voor een magische avondwandeling

Wonderlicht neemt je mee voor een magische avondwandeling over het historische Bolwerk waar je langs bakens van licht en vuur wordt verrast door internationale theateracts.

Het hele parcours is één grote beleving. Wonderlicht overvalt je, verwondert je, inspireert je. Zo zie je van vrijdag 14 februari t/m zondag 16 februari 2020 de stad op haar aller-, allermooist.

Wonderlicht is een magische theaterwandeling met het festivalhart op het Canadaplein. Hier vind je, beschut onder een bedoeïenentent, gezellige zithoekjes, een klein podium voor akoestische muziek, theateracts, sprekers en dichters.

Er zijn ook vuurplaatsen waar je omheen kunt zitten met een glas glühwein, thee of winterbier en kinderen kunnen marshmallows boven het vuur roosteren. En ook hier verrassend internationaal straattheater!

Er is straks al van grote afstand te zien dat er iets aan de hand is op het Alkmaars Bolwerk. De bomen op de oude stadswal zijn verlicht, bezoekers warmen hun handen bij de vuurschalen en er drijven verlichte lotusbloemen in de Singel. De theaterwandeling vertrekt elk kwartier en leid je door het historische stadspark.

Een prachtig aangelichte route met behulp van vuurbomen, vuurkorven, vuurpotten, fakkels, en zoveel meer! Je belandt middenin een theatervoorstelling, zonder dat je op de tribune hebt plaatsgenomen.

Kijk voor meer informatie over Wonderlicht, het programma en ticketverkoop op de website www.wonderlichtalkmaar.nl